ANOTHER TEN THINGS #26: ÚNOR

Kam jsi zmizel, únore? Kam jsi zmizela včerejší neděle, kdy jsem měla v plánu nechat dvě hodiny děti muži, vzít notebook do kavárny a pošušňat si aspoň na pár z mnoha otevřených oken tady, plus doplnit seznam oblíbeností za únor? Mno, dobře, jsi pryč, většinu čtení tedy přesouvám do března a těch pár textů a trochu víc podcastů, které pro mě byly potěšením a stihla jsem je, si zapisuju sem a s nadšením předávám dál. Ať se líbí!



Špenátové palačinky, můj únorový oběd zase a znova. 

"Ještě před několika desetiletími to fungovalo tak, že když jste se ráno vzbudili a podívali se na hodinky, zeptali jste se sami sebe: Nepřijdu pozdě do práce? Kolik mám času na to, abych si dal kávu? Jak dlouho mi bude trvat, než se do práce dostanu? Mám spěchat? Když se vzbudíte dnes, podíváte se na hodinky a zeptáte se: Jak dlouho jsem spal? Byl to zdravý počet hodin? Jinými slovy - den začíná hodnocením." Ano - i můj.  Co váš? 

"Musíme něco hlásit českým úřadům? Co rozdílové zkoušky? ..." Milion otázek Čechů v cizině a jedna odpověď tady. Ať vyjedete na rok do Bulharska nebo žijete deset let na jihu Chile

Chybí vám bary? Klik sem, bude to o kousek lepší. 

Tereza, můj pilíř mentálního světa, moje inspirace, moje útěcha, moje #girlcrush.

A Michelle, totéž ve světě kreativním. 

O Joe Bidenovi snad poprvé! z úhlu, z něhož nevychází jako spasitel světa

Turecko očima obdivuhodné intelektuálky Lucie Tungul

Jak se máte? 

Nedělní příloha by Jakub a Ondra dělá radost mně a mohla by i vám. A udělá i klukům, kteří si dali za cíl mít do konce roku 400 odběratelů. (Zasloužili by si 400 tisíc, můj názor tedy.)