ANOTHER TEN THINGS #7: ČERVENEC

Tento měsíc jsem odplínkovala Benjamína, napsala snad nejvíc příspěvků na blog a měla největší problém vybrat pouhou desítku z mnoha věcí, které mě všude možně zaujaly. Budu ráda, když k mojí desítce přidáte do komentářů svoje tipy. Ačkoliv se nám doma znatelně prodloužila večerka, máme klidné léto a já kupodivu docela čas. 




Milujete kočky? Pak byste měli vidět život těch v Istanbulu. (turecky, anglicky)

Ve všemožných životních a podnikatelských radách už dlouho nacházím jen klišé a žádnou velkou inspiraci. Čest výjimkám jako je Eva Urbanová

Jak žijí tenistky, které nejsou v první stovce světového žebříčku? Není to úplně veselé čtení. 

Nosíte kůži? A víte, jak to s ní v módním byznyse vlastně je? Takto

V životě jsem si nekoupila dražší věc do šatníku než za 150 dolarů. Ale teď vážně zvažuju tento svetr. Je to rozmařilost, nebo investice, ptám se sama sebe denně, a ne, ještě jsem to nerozlouskla. 

V některých řádcích se poznávám až se ošívám. Za mě nejlepší text o generaci mileniálů, co jsem kdy četla. 

Jestli vám meruňky ještě nelezou ušima, pak si je dejte taky v této podobě. Pekla jsem ho zatím jednou, ale bude to jeden z našich oblíbených dezertů.

Až budu mít jednou někdy spoustu času, sednu si do kavárny s nejrychlejší WiFi a poctivě shlédnu všechna videa by Thoraya Maronesy. (anglicky) 

Portálobčana.cz je skvělá možnost, jak hned teď zjistit platnost osobních dokladů, ale třeba i to, kolik máte jako řidiči trestných bodů nebo jaké máte zápisy v katastru nemovitostí. Pěkná práce, český státe. :) 

A moje nové playlisty na Spotify. "Holky z naší školky" here we go! :)


P.S. Náš kalendář už máte? Kdyby ne, stačí kliknout sem