ANOTHER TEN THINGS #18: ČERVEN

Když jsem psala předchozí výběr, bylo úplně všechno jinak. Mám pocit, jako bych prožila jeden z nejturbulentnějších měsíců - od totální euforie po naprostou melancholii a smutek, co na mě teď padá. Minule jsem sem dávala pár tipů na věci a aktivity, co mě v těžkých chvílích drží nad vodou. K desítce dneska přidávám číslo jedenáct - zajímavé tipy na čtení, sledování a předávání dál. Tady je můj top ten žebříček za červen. 




Kdybyste si k současné rasové krizi v Americe měli přečíst jen jednu věc, pak tuhle

Zdravá střeva jsou teď in, a tak si za jejich očistu kde kdo účtuje tisíce korun. Skvělý článek o tom, proč je hloupost je platit a že zdravá střeva nepotřebují nic víc než oprášit trochu znalostí z biologie a nejíst jako Američan. :) (Díky, maminko!)

Více filozofie Terezy Matějčkové? Ale prosím - zde

Pokojovky prodávají úžasné rostlinky do bytů, kanceláří a já jsem dnes doslova rozkvetla štěstím, když jsem si o tom povídala se Zuz Gasparovičovou. (Rozhovor vyjde v Moje psychologie.) 

Ve střevech už jsme byli, tak teď na povrch - na za mě nejlepší blog a hlavně Instagram o dermatologii a kosmetice

Brownies z černých fazolí jsem doma zkoušela mnohokrát, vždycky to byla katastrofa. A pak přišel tenhle recept od Karolíny Fourové, přišly brownies a do hodiny nebyly

Na jógu se vy*erte, radši nadávejte. Aneb o sprostých slovech, která snižují napětí, krevní tlak, ulevují od stresu a vůbec mají mnoho blahodárného. :) (Díky, Anglofile!)  - anglicky


Jsme sice teprve v půlce, ale myslím, že jsem objevila podcast roku

Prý odkud čerpám náměty na to, co číst. Tak třeba odtud. Nebo od @zuzana_drake


A krásné prázdniny!