CO SE NEVEŠLO? #1

Při psaní textů, za které jsem placená novinami nebo časopisy, občas narazím na překážku. Ráda bych si udržovala přehled, co jsem kde publikovala a zveřejňovala svoje řádky i tady na blogu, protože jsou v nich postřehy, na které se občas ptáte. V samostatné záložce se mi to ale moc nedaří a nechci přehltit homepage blogu tím, že tady budu odkazovat na dva řádky článků z jiných médiích, které jsou celé často za platební branou, takže dávat je sem celé mi vůči dotyčnému médiu přijde nefér. A tak mě napadla tato rubrika. Na začátku každého měsíce udělám přehled mých textů z různých médií za měsíc uplynulý. Já je budu mít hezky pohromadě a vy si můžete vybrat, co z toho si případně chcete přečíst nad rámec tohoto blogu. Takže tady je první várka za červenec. 

  • V Deníku N mi vyšel rozhovor se zpravodajem ČRo Davidem Jakšem, který po šesti letech pomalu uzavírá své asijské působení. K přečtení je tady

  • Pravidelné fejetony do časopisu Glanc píšu už šest let. Ten poslední je o tom, jak jsem si v červnu otestovala, že v Česku máme nejhezčí léto na světě. Přečíst si ho můžete tady nebo zde:




💛


Děkuju!