Dobrá zpráva: Blogů bude víc


Kromě blogu píšu každý měsíc spoustu materiálů do různých časopisů a na webové portály. Možná jste na mě v některých z nich narazili, možná ne. Poslední dobou si říkám, že by bylo fajn ...
... mít některé z těch článků a myšlenek tak nějak pohromadě na jednom místě a nabídnout je všem, kteří si nehodlají každý měsíc skoupit půlku trafiky. A tak jsem se rozhodla, že články, rozhovory, názory, které mi speciálně přirostly k srdci, nebo mám pocit, že se mi povedlo je dobře sepsat, zveřejním i na tomto blogu. Budou na různá nesourodá témata. Původně jsem s tím trochu bojovala, protože když jsem svůj blog nazvala "Co mi udělalo radost", chtěla jsem ho mít čistě a jen o radosti a pozitivních věcech, což ne pro všechny články platilo. Ale když jsem pak o tom mluvila s kamarádkou, řekla mi: "Já mám radost z tvého psaní a upřímného pohledu na věc, i když to třeba není téma k juchání."

Přesvědčila mě, že to mám zkusit. Takže zítra se těšte na první článek o tom, proč už začínám být pomalu alergická na slovní spojení "osobní rozvoj".

Těším se na vaše ohlasy. :)