4 reklamy, které mi udělaly radost během Super Bowlu

Americkému fotbalu vůbec nerozumím, ale atmosféru Super Bowlu mám ráda. Ve Spojených státech neexistuje nic, co by mělo v televizi větší sledovanost než právě finále ligy amerického fotbalu. Jedním z důvodů jsou i skvělé reklamy, které se nepřepínají, ale naopak, všichni se na ně těší.




Vybrala jsem pět těch, které se letos nejvíc líbily mně.





Heinz Ketchup

U téhle reklamy jsem se začala smát, jakmile jsem uviděla prvního běžícího "hot doga" a už jsem nepřestala až do konce.



Doritos

Reklamy Doritos mají skvělou pověst už několik let. Nedovedu si představit, jaký tlak asi zažili tvůrci, kteří opět měli za úkol přijít s něčím vtipným, o čem se bude dlouho mluvit. Téhle reklamě tleskal celý bar, kde jsem sledovala první polovinu fotbalového utkání.



Super Bowl Babies

Tyhle děti se narodily devět měsíců po některém z předešlých padesáti ročníků Super Bowlu. Nedokázala jsem přestat přemýšlet nad tím, kolik jich asi bude počato letos.



Snickers

Téhle reklamě tak rozumím! Když mám hlad, taky to nejsem já.



No More Domestic Violence: Kampaň proti domácímu násilí

Konec legrace. Po prvních pár textovkách jsem netušila, o co v téhle reklamě jde. Když jsem ale dočetla do konce, naskočila mi husí kůže. Musím říct, že tahle reklama na mě zapůsobila mnohem víc než další obrázky žen s modřinami po těle, které bych nejspíš za chvíli pustila z hlavy.





No a ještě jedna věc. Husí kůži jsem měla i na začátku, když Lady Gaga zazpívala americkou hymnu. Už od loňských Oscarů vím, že Lady Gaga je daleko větší zpěvačka, než je patrné z rádia. Dnes jsem si to znovu potvrdila.