Kalendář pro radost

Některým z vás ode mě dneska přišel do e-mailu malý vánoční dárek. Schválně jsem ho načasovala tak, abyste ho dostali ve chvíli, kdy jsou všechny vaše rodinné dárky rozbalené, pohádky odkoukané, cukroví probrané a na člověka leze povánoční smutek a depka. Říkala jsem si, že takový dárek by je mohl trochu zmírnit a třeba vás aspoň malinko rozveselit.  

S mojí ilustrátorkou Martinou, jejíž obrázky znáte z blogu a také ze Zápisníku radosti, jsme pro vás vytvořily měsíční kalendář na rok 2017, který si můžete vytisknout a který vám usnadní plánování čehokoliv. 

Mně plánování usnadňuje každý den. Vůbec si nedovedu představit, že bych se v nějakém roce měla spoléhat jen na elektronický kalendář v mobilu nebo v počítači. Já mám prostě ráda papír. Dělá mi radost na ním sedět a přemýšlet, co, jak a kam napasovat. A dělá mi radost se na něj dívat, zvlášť když vypadá tak úžasně jako ten od Martiny.

Ti z vás, kteří jste mi na blogu v uplynulých pár měsících zanechali komentář se jménem a e-mailem, jste ho dneska do pošty dostali automaticky. Kalendář na nový měsíc vám pak přistane ve schránce vždycky na konci každého měsíce. Pokud jste kalendář nedostali a chtěli byste, stačí si o něj napsat na téhle speciální stránce.

Ať se vám líbí!

:)