Vyhrajte další Zápisníky radosti

Jak jsem slíbila na konci roku, mám pro vás další soutěž o Zápisník radosti, který jsme pro vás připravily společně s ilustrátorkou Martinou Pavlovou. Nebojte. Není pozdě. Zápisník nemá předvyplněná data, takže zapisovat můžete začít jakýkoliv den v roce.   

Zápisník má sice podobu diáře, ale klasický diář do kabelky to není. Chtěly bychom, abyste ho nepopisovali povinnostmi, ale radostmi: a je úplně na vás, jaké to budou. Počítají se i ty úplně malinké: třeba nohy na termoforu v téhle příšerné zimě, teplý croissant nebo takový ten moment, kdy si umyjete vlasy, vyfoukáte a pak se v určité chvíli přistihnete, jak vám hezky voní. Tohle všechno tam patří.

Případně se můžete inspirovat dalšími 365 tipy na hezké chvíle, co vám zpříjemní den a odrazit se při zapisování od nich.  

Zápisník je k dostání ve všech knihkupectvích a e-shopech po celé České republice (například zde), ale teď ho tady na blogu můžete vyhrát a dostat úplně zadarmo. A to rovnou dva z vás.



Jak na to?
Podmínky soutěže jsou úplně stejné jako minule: stačí do komentářů pod článek napsat, co vám v poslední době udělalo největší radost.

Ale POZOR!
Pokud chcete vyhrát, komentář MUSÍ obsahovat jméno a váš e-mail, abych se vám měla kam ozvat zpátky.

Z komentářů vyberu 30. ledna dva výherce. 

P.S. Protože mám krátce před porodem a netuším, kdy se naše dítě rozhodne přijít na svět, kdybych se o pár dní zpozdila, mějte prosím pochopení. :) 


Děkuju!