ANOTHER TEN THINGS #4: DUBEN

V dubnu ke mně přišlo tolik zajímavých věcí, až mi bylo líto, že jsem do názvu této rubriky dala číslo 10. O to pečlivěji jsem musela třídit, abych vybrala to nejlepší. Snad vám výběr udělá stejnou radost jako mně. 

Pod článkem o kulturních rozdílech mám otázku, jak se dívám na výprask coby výchovnou metodu. Než jsem stihla zformulovat odpověď (chystám o tom příspěvek), moje kamarádka Zuzana Boehmová o tom napsala skvělý článek. Vyšel jí v The New York Times, což je úspěch jako hrom. Gratuluju, Zuzko!


Jedna z mých dubnových prokrastinací je tento test Marianne

Založila jsem na Facebooku skupinu #ČeskéCizinky. Přidejte se.

Dva newslettery, které mi dělají radost. O Anglofilovi už jsme tady psala. Pak mi chodí do inboxu ještě theSkimm. Založily ho dvě americké novinářky a je v něm přehled toho nejdůležitějšího jednoduchým jazykem, abyste vždycky věděli, co říct, když u vína dojde třeba na Brexit.  (theSkimm je anglicky)

Nápadité, chytré, trefné insta komiksy Terezy Peškové. Boží! Koukněte

Než vyrazíte do supermarketu, nedalo by se dneska k obědu či večeři uvařit něco z toho, co vám doma zbývá? Tady je inspirace celá hromada! 


Nikdy jsem nechápala, jak ženy vzdychají po hercích, fotbalistech, zpěvácích ... A pak jsem si pustila Radka Ptáčka a Pavla Kacerleho. Teď už tomu rozumím. 

S Martinou posíláme každý měsíc plánovací kalendář. Ještě vám nechodí? Zaregistrovat se můžete tady. 


Krásný máj!