ANOTHER TEN THINGS #13: LEDEN

V lednu čas tak pokojně plyne. Jeden den jako druhý, až se skoro pletou. Na chvililililičku jsem na začátku měsíce zapochybovala, jestli vůbec budu schopná dát dohromady deset dobrých věcí, které by stálo za to šířit dál. Ale pak bylo desátého a já už měla víc tipů, než jsem si řekla, že by tahle rubrika měla pojmout. Tak pojďme na to - nejlepší desítka zde. 






Co když to nejlepší, co pro sebe i svět můžete udělat v roce 2020 je nic? Vtipná Iva Roze.

A na podobnou notu ještě v angličtině. Kdo jste četli "How To Do Nothing"? Stojí to za okamžité porušení mého předsevzetí? :) (anglicky)

Baví mě KOVY. Moc mě baví KOVY! 


Poslední dobou jsem propadla filozofii, Tereze Matějčkové speciálně. Titulek trochu nuda, ale nedejte se, ten rozhovor za to stojí! 

A znovu taky má milovaná Michelle Losekoot. Chcete napsat, vydat knížku a aspoň pár kusů jí prodat? Tady je nejupřímnější návod, jak na to. Doporučuju! A neříkám to proto, že jsem v něm citovaná. (Děkuju, Michelle!) 

Nejvíckrát rezervované knihy za celou dobu fungování Newyorské veřejné knihovny? Kuk - budete překvapení! (anglicky)

Udělala jsem výjimku a přidala si do e-mailové schránky jeden další newsletter. Je z pera Anne Helen Petersen, autorky vloni do-pocketu- nejukládanějšího článku o vyhořelých mileniálech. Ještě jsem nezalitovala ani vteřinu. (anglicky)

Jak vypadá český knižní trh? Long story short: u nás se knihám daří. A pokud chcete vědět jak moc, přečtěte si nejnovější zprávu o českém knižním trhu. Zdlouhavé, ale pro milovníky knih zajímavé čtení.