ANOTHER TEN THINGS #23: LISTOPAD

Co číst, poslouchat a sledovat k pečení cukroví nebo pak k pojídání nejen rozlámaného lineckého a rohlíčků? Letošní listopad nabídl kromě nádherných knížek (o těch třeba příště nebo tady) tolik zajímavého, že ani nevím, kde začít. Nebo mi to tak jenom připadá, protože prvních deset dní jsem strávila v hotelové karanténě, kde jsem měla trochu víc času klikat? Tak jako tak, konečně jsem to dala dohromady (ne jenom v podobě poznámek, co tady dneska vyšly omylem - omlouvám se), ale v hezké podobě. Tak pojďte. Čaj poblíž a čtěte. 


Každoroční playlisty Baracka Obamy jsou vyhlášené. Tento playlist skladeb vyšel k jeho memoárům vydaným před pár dny. 

Podcastů jsem si letos poslechla mraky. Ale tohle bude vítěz. Fakt! Tak poeticky a inspirativně mluvit o psaní. 

Četla jsem pět děl ze seznamu nejoblíbenějších knih Eleny Ferrante. Co to znamená? Nic. Ale potěšilo mě to. (anglicky)

Otevřít tohoto nápaditě zpracovaného průvodce ekonomikou kávy bylo skoro takové potěšení jako objednat si cortado v Kenny's Hills. (anglicky)

Kdo zabil Elenu Alvez? (A kdo u toho několikrát zaklel, co je to za šílenou módu přidávat nové díly seriálu po týdnu? Po týdnu!!! - Já. :) )

Už jste slyšeli o povedených newsletterech Joshe Spectora a jeho tipech na lepší komunikaci, psaní, organizaci, na lepší všechno? (anglicky)

"Dělám to, čeho budu nejmíň litovat." Aneb terapie do uší. 

A potrava pro duši.

Děti před YouTube bez výčitek. 

Bývala jsem nemilovnice jógy, přiznávám. Ale Kassandra mě v listopadu přesvědčila, že to vážně může být tím, že jsem prostě jen nenašla dobrého lektora. Od listopadu 2020 je všechno jinak. 


Krásný Advent. 💛