OKAMŽIK RADOSTI: 4 citáty, nad kterými budete slzet smíchy

Minimálně jednou za týden jdu v Kuala Lumpur kolem kavárny nazvané "Optimist Coffee". U vchodu do metra nemá úplně šťastnou polohu a k sezení je tam jen jedna malá lavička, takže kafe si tam dám málokdy. O co menší má ale kavárna štěstí na lokalitu, o to víc to vyhrála s fantastickým copywriterem. Denně dává na ceduli nějaký vtipný citát, který je - a to je to hlavní! - naprostým opakem většiny motivačních citátů sdílených na sociálních sítích alá Honza Menděl, u nichž se mi chce plakat nad blbostí lidí i tohoto světa. Je to vynalézavé, kreativní, vtipné, někdo trochu pasivně - agresivní, ale což, je to taky nadějné, že to s námi ještě není tak špatné, že když si to přečtu, nebudu následujících několik minut kroutit hlavou pohoršením, ale pobavím se. 

Postuju tyto kavárenské citáty občas na Instagram a mají tam dost ohlas. Takže když jsem šla dneska kolem, říkala jsem si, že udělám takový malý osobní výběr i sem. Třeba vás taky pobaví. :) 

Co začíná na O, končí koncovkou "nions" a dokáže tě rozplakat? Názory. (Pointa, pokud nevládnete angličtinou: Onions je anglicky cibule, "opinions" jsou názory.)

Airdrop (podstatné jméno): jak šikanovat uživatele Androidu 

Přála bych si, aby všechno bylo tak jednoduché jako tloustnout. 

Zítřek (podstatné jméno): mystické území, na kterém se nachází 99% lidské produktivity, motivace  a úspěchů.