Novinka na trhu: ZÁPISNÍK MILOVNICE KNIH

Pamatujete si, jakou knihu jste četli u vody loni v létě? Nebo u vánočního stromečku před dvěma lety? Já bych to zjistit dokázala, ale jenom proto, že si přečtené knihy zaznamenávám tady na blog.


Inspirovala mě k tomu maminka, která si už v dětství psala zápisky o přečtených knihách, a mně se to zdálo jako fantastický nápad. Čtenářský deník jsem si vedla někdy od páté třídy, ačkoliv to nebylo povinné. Dodnes ho mám schovaný, moc ráda v něm listuju a pročítám poznámky, které jsem si zapsala o různých titulech. (Teď mě napadá, že některé jsou opravdu vtipné a výhledově bych je tady mohla zveřejnit.) A právě čtenářské výpisky maminky a moje mě inspirovaly k vytvoření dalšího zápisníku. Takže: tramtadadá, malá fanfára, ode dneška je pro všechny knihomolky v knihkupectví k dispozici Zápisník milovnice knih! 

Jak už jste zvyklí, vytvořily jsme ho dohromady s Martinou Pavlovou a není to jen diář, ale velký kreativní deník. 

Základem je blok, do kterého si můžete uložit poznámky až o šedesáti přečtených dílech. Nemusíte psát romány, stačí pár vět. A když nebudete vědět o čem psát, postrčíme vás k tomu pár otázkami. Třeba s kterým hrdinou byste rádi zašli na drink. Nebo komu si myslíte, že by kniha, pokud ji chcete poslat do dalšího kola, mohla udělat radost. Kamarádce? Mamince? Partnerovi? 

Druhou část zápisníku jsme pak naplnily praktickými tipy, jejichž společným jmenovatelem je knižní svět. Dozvíte se, jak přečíst aspoň jednu knihu týdně, jak se naučit číst knihy psané v cizím jazyce nebo jak si uspořádat knihovničku. A v zápisníku je také hromada inspirace na to, co číst, když nevíte, po čem sáhnout. 

Zápisník milovnice knih vychází v krásné barevné úpravě, s pevnou, omyvatelnou obálkou, záložkou, gumičkou a ve formátu, který můžete nechat ležet na nočním stolu nebo ho sbalit s sebou kamkoliv zrovna potřebujete. 

Zvyk dělat si z knížek aspoň krátké výpisky je praktický. Díky poznámkám budete mít ze čtení ještě lepší pocit a bude vám dělat radost. Je to ověřené! :)

S Martinou doufáme, že vás zápisník potěší. K prodeji je ode dneška nejen ve všech knihkupectvích po celé České republice.

Zápisník si můžete prolistovat zde.

A ještě jedna prosba: rády bychom, aby se o existenci zápisníku dozvědělo co nejvíc lidí, a tak bych vás chtěla poprosit o podporu. Pokud by se vám hodilo Zápisník milovnice knih zmínit na svých sociálních sítích, blozích, vlozích, koupit jako dárek nebo doporučit kamarádkám, budeme vděčné.

Děkujeme!

P.S. A dejte mi do komentářů vědět, co právě čtete, moc mě to zajímá! :)