Zápisníky a doplňky, které musíte mít, nově také na FLER.CZ

Je myslím nejvyšší čas na dobré zprávy. Tak tady jedna je: startujeme prodej našich zápisníků v internetovém obchodě FLER.CZ. A ve virtuálních policích máme mnohem víc než zápisníky! S Martinou Pavlovou jsme pro vás připravily také samolepky, tašky, obaly na pasy a když vás naše věci budou bavit, chystáme toho ještě mnohem víc.

V internetovém obchodě FLER.CZ nás najdete pod značkou PAPÍROVÁ LÁSKA, kterou jsme s Martinou založily a společně pro ni tvoříme. 

Na to, jestli někdy budeme prodávat online, se mě ptalo mnoho z vás. Dlouho jsem o tom uvažovala, nicméně protože se většinu roku nacházím mimo Česko a Martina Pavlová rovněž hodně cestuje, byla – a pořád jsem – opatrná. O zápisníky, které jsme spolu připravily, je ale velký zájem a my jsme si denně vyměňovaly několik e-mailů ohledně dalších nápadů. Nebylo by hezké přidat ke knihám ještě samolepky? Mít k Zápisníku cestovatelky v podobném designu obal na pas? A tak podobně. 

Bylo nám líto některé z nich nezrealizovat jenom proto, že se nedají nabídnout žádnému knižnímu vydavatelství nebo z toho důvodu, že se tak často nacházíme mimo Česko. A tak jsme se rozhodly to zkusit – zatím v prostoru, který je největším online tržištěm v Česku. Kam nás naše práce zavede dál, to se samy necháme překvapit. Vlastně to není tak úplně na nás jako spíš na vás. Vždyť když jsem na začátku května 2016 odevzdala do vydavatelství rukopis Zápisníku radosti, nikdy by mě nenapadlo, že se bude dvakrát dotiskovat a už vůbec ne že o rok a půl později budu mít doma syna, čtyři další zápisníky, na webu miniobchod a v tiskárně knížku. Změnili jste mi život, za což vám děkuju! 

A jsem upřímně zvědavá, co tady budu psát třeba za rok. 

Ale k Fleru. Momentálně je v obchodě toto zboží:

Cokoliv si objednáte, přijde vám do tří dnů od zaplacení. (Kromě Zápisníku milovnice knih, ten až v srpnu.) 

O to, aby se k vám zboží dostalo včas i s malým bonusem (to neprozradím, uvidíte, až si něco koupíte), se příkladně stará moje maminka. Když si něco objednáte, uděláte radost nám všem. A my věříme, že zbožím uděláme radost vám.

Ať se vám náš miniobchod líbí! 

Děkujeme a klik!  :)